Sidste dag på Færørene

20150819_103625
Så er det sidste dag på færørene, i nat har det regnet og blæst meget, men det eneste som er vådt er mit telt. det gav en del ompakning, da jeg ikke ville have det våde telt ned i samme pose som min sovepose. Som det fremgår af billedet, er det meget tåget i dag, men fuldstændig vindstille. ude på havet kan man tydelig høre alle skibene tude til hinanden med tågehornet. At det overhovedet har været muligt at finde Færørene, i tåge, før GPS’en blev opfundet, er fantastisk. Nede på havnen kan man ikke se fra den ene side til den anden.
Jeg checker i på færgen til Island kl:16:30, men jeg håber at kunne komme tilbage hertil engang, og se alt det jeg ikke nåede denne gang.
Campingpladsen her i Thorshavn er et kapitel for sig selv, det er næsten som et vandrehjem, her gryder potter og pander til fri afbenyttelse, der er vaskemaskine og tørretumbler (bare teltet kunne være kommet i den). lejrchefen er også noget for sig selv, han fortæller glad og gerne om den Færøske historie og om hvad man bør se.
Det en tilfreds mand der nu forlader øerne.

En tanke om "Sidste dag på Færørene"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *