Nu er jeg på Island

20150819_202315
Dagen for afrejse fra Færøerne startede med regn. Jeg skulle checke ind 1,5 time før afgang; så det gjorde jeg selvfølgelig, med det resultat af jeg og 5 andre mc’ister stod i silende regn i over en time, der var dog et læskur på størrelse med en telefonboks;så vi valgte at få en sludder i regnen. udsejlingen fra Thorshavn var utrolig smuk, skibet kom helt tæt klipperne, så der var gang alt hvad der kunne tage billeder.
20150820_153643
Vel fremme på Island, blev alle mc’er hevet ind til toldkontrol, det foregik heldigvis indendørs, for det pissede ned, Jeg havde fra starten regnet med at køre syd om, men alle vejrprognoser sagde at vejret ville være lidt bedre i nord. Efter ca. 400km i regn og tåge, er jeg på en campingplads i Hvammstanga. Jeg mangler nu kun ca 300 til Keflavik, hvor jeg skal hente datteren på lørdag. Det dårlige vejr har dog ikke ødelaget humøret, selv om jeg var våd og teltet var sjaskvådt. Teltet blev hurtigt klaret, ved at tørre det værste af med et håndklæde, og derefter stille kogeapperatet ind i teltet i 10 min, så var den klaret. Med hensyn til mit tøj, ser det sværere ud, der er ikke nogle tørremuligheder, ud over en tørresnor i grillhuset. jeg håber det lykkes, ellers starter jeg ud med vådt tøj i morgen.

En tanke om "Nu er jeg på Island"

  1. winnie

    Hej Finn, de billeder du har taget på fæøerne ser godt nok smukke ud. Surt at vejret ikke er bedre men det kan man jo ikke gøre noget ved. Du må se om du kan finde et vandrehjem eller bed and breadfest så du kan få en nattesøvn i tørvejr. Jeg er ved at ordne vinduer i sommerhuset -kitte og male dem.
    knus winnie

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *