Med toget til Firenze

20160707_101740

 

 

 

 

 
I dag skulle turen gå til Firenze. Da der er for langt, både at gå og cykle
( ca. 80 km.) valgte vi at tage toget: bortset fra lidt problemer med at finde den rigtige perron, gik togturen problemfrit. Skønt med airconditionering.
20160707_125349

 

 

 

 

 

Vel inde i Firenze agerede Hanne guide. Der var et par steder hun ville vise mig. Det første var en broncefigur af et vildsvin, som var fuldstændig blankpoleret på snuden, fordi alle skulle rører ved den. Næste stop på turen var en meget fin bro over floden, her var alle forretninger guldsmede. i begge ender af broen stod der bevæbnet politi.
Desværre er det tydeligt at turistbyerne er bange for terror. Ved alle atraktionerne, hvor mange mennesker samles, er der bevæbnede soldater i fuld kamp uniform og skudsikre veste. heldigvis ser det ikke ud til at påvirke lysten til at besøge disse steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *