Bedring i vejret

20160714_102446

 

 

 

 

Dagen startede med regnvejr, men meteologerne lovede at det skulle blive bedre op af dagen, så vi valgte at spadsere alligevel. De sidste par dage har det regnet volsomt her i Inndalen, det var tydeligt at se på vores spadseretur i dag. det som tidligere var små åer, var blevet til rivende floder. Jo højere op i bjerget vi kom, jo flere store åer mødte vi. Som lovet klarede vejret op.
20160714_111545

 

 

 

 

Vi valgte at fortsætte ned til floden Inn, som også var tydeligt mere vandfyldt end sædvanligt. Efter 3 timers spadsering, satte vi os på en fortorvscafe og fik en øl. Det var nu blevet tørvejr, og vejret blev kun bedre som dagen skred frem, men det er trods alt kun 13gr.C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *