Så er vi tilbage i Danmark

Efter en spændende tur hjem fra Østrig, hvor det desværre viste sig, at den reparation som blev lavet i Italien ikke holdt. Efter et par hundrede km. var højre baghjul temmelig fladt. Vi fik pumpet det og fortsatte. Meningen var at vi ville til  Frymburk i Tjekkiet, efter lidt snak frem og tilbage, blev vi enige om at forsøge at nå til Danmark, ved at nurse hjulet med luft for hver 100-200 km. Det viste sig dog efter kort tid at det ikke kunne lade sig gøre, luften forsvandt simpelt hen for hurtigt. Først forsøgte vi med en lappespray. Det virkede ikke, på næste tankstation trak jeg den sidste trumf, kompressoren og det 4 år for gamle lappevæske. Til at starte med kom der intet væske ind i dækket, så jeg ville give op og skruede slangen af dækket, så kom der væske, på med slangen og gang i kompressoren. Denne gang så det bedre ud, efter 500 km. holdt hjulet stadig luft og det holdt hele vejen til Maribo, hvor vi ankom kl. 00:30, efter 14 timers spændende kørsel.

20160718_115500

 

 

 

 

 

 

Om morgenen fik vi anvist en dejlig plads ikke ret langt fra vandet. Senere på formiddage var der jazz festival lige uden for campingpladsen, med øllet og det hele. Der tilbragte vi en fadøl tid med musik. Gårsdagens køretur sad dog lidt i kroppen, så vi valgte at tage en middagslur. Mandag morgen læssede vi kajakken af og padle de en lille tur på Maribo sønderskudte,  og gennem en meget smal å over til nørresø. Tirsdag gik turen til albuen camping, hvor datteren, svigersønnen og børnebørnene var. De vidste ikke at vi kom, så vi fik en kærlig modtagelse af ungerne.

Vi er nu hjemme og klar til nye ture i camper, på motorcykel eller i kajak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *