Endelig godt vejr.

20190709_150410

Først lidt om aftenen i går. Den campingplads jeg havde fundet, lå uden for lands lov og ret. Der var dog et lille lokale, som var kombineret køkken, reception og bar. på grund af vejret valgte jeg at sætte mig derop om aftenen. Lejrchefen var en meget hyggelig fyr, som talte lidt engelsk. Det var rart, for mit tysk er næsten ikke eksisterende. senere kom  20190709_162309 20190709_171014et par på en Harley. Nu gik snakken lystigt, om mc ture. På et tidspunkt var jeg nødt til at gå over til kaffe, jeg skulle jo køre i dag, men hyggeligt var det.

I morges vågnede jeg til overskyet og blæsende vejr. Jeg valgte igen at tage motorvejen mod Holland. Jo tættere jeg kom på grænsen jo bedre blev vejret. Da der kun var 80 km. tilbage til færgen valgte jeg at finde en campingplads. Det er nok den skønneste plads jeg længe har været på. Den bliver drevet af et landbrugspar, som har den som hobby. Byen er en lille flække, men alle husene er ekstremt velholdte, konen fortalte mig at en stor del af de gamle husmandssteder er blevet købt af folk fra Rotterdam og Amsterdam. Der er nemlig ikke landbrugspligt som vi kender det i Danmark. Der kunne vi måske lære noget. Der er dog ingen forretninger i byen. Jeg gik derfor en tur ind til nabobyen i håb om at finde en cafe eller lign. så jeg kunne få lidt mad. Der var desværre lukket om tirsdagen. Så ligesom i går, måtte jeg ty til nødrationerne, pasta boulgnaise i går stod den på cabonarra. I morgen har jeg ingen hastværk, der er 75 km. til færgen, og den jeg skal være der kl. 20:30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *