Endelig i England

20190711_125353 20190711_192615

  • Færgen ankom til Hawich kl. 06:00 lokal tid. Man skulle dog blive om bord til alle lastbilerne var kørt af, og der var mange, 3 dæk kun med lastbiler.Færgen var 240m lang og havde
  • 5,5 km parkeringsspor, og den var helt fuld. Jeg havde derfor god tid til at indtage min bestilte morgenmad. Da jeg forlod færgen, var der den obligatoriske paskontrol. Efter alt dette var overstået, skulle alle papirer pakkes forsvarligt ned igen. Jeg stoppede ved siden af en hollandsk motorcyklist, som stod og ventede. Jeg spurgte hvor han skulle hen og han fortalte at han ventede på en gammel ven, som han ikke havde set i årevis. De ville køre sydpå til Brighton. Han foreslog helt spontant at jeg kunne følges med dem. Jeg tænkte at det ville da være rart med nogen som var kendt med trafikken, og venstrekørsel. Hollænderen var oprindelig fra england. Jeg takkede ja til tilbuddet, og vi ventede en god time på hans ven. Efter de obligatoriske håndtryk og præsentation.kørte Tony fra England, Phil fra Holland og Finn fra Danmark mod Brighton.
    Til at begynde med, var det lidt angst provokerende at køre i venstre side. Phil førte os dog sikkert til Brighton, og lige ned til the Peer. Det var godt nok fantastisk, smukke huse og lækker strand.
    Herfra begyndte vi at lede efter en campingplads. Vi fandt to, som ikke længere eksisterede, inden vi fandt en som gjorde. Phil havde købt et en mands telt, som han ikke havde pakket ud endnu. Det viste sig desværre at være alt for lille, han kunne ikke ligge udstrakt. Om aftenen gik vi de 2 km. til byens Pub for at få lidt øl, og lidt mad.
    Senere på aftenen, fik vi selskab af Jan fra Belgien, han havde tilfældigvis en boks hvidvin, som vi nød, medens vi fortalte røverhistorier. Phil, Tony og Jan kørte videre her til morgen. Jeg holder en fridag, jeg har hængt lidt i en tidsplan siden søndag morgen. det er slut nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *