Første dag alene med venstrekørsel

20190712_204316 20190712_204213I går aftes gik jeg en tur i landsbyen .Der var den smukkeste lille kirke. modsat Danmark er kirkerne i England åbne hele døgnet. kirkegården indeholdt en masse historier, om hele familier. Der var bl.a. en gravsten som fortalte om en familie, som havde mistet en mand i første verdenskrig, og en igen i anden verdenskrig. Der var andre med lignende historier.

20190713_112216

Jeg stod først op kl. 07:30, jeg havde ingen hastværk. Kl. 09:30 kørte jeg fra pladsen, efter en hurtig kop kaffe og den sædvanlige rutine med at pakke tasker og telt. Derefter begav jeg for første ud i venstrekørslen alene. Det var nu ikke så farligt, det gik kun galt 2 gange, i et par rundkørsler, på størrelse med en mindre dansk provinsby, kom jeg forkert ud. Det var nu ikke noget større problem, for der er aldrig langt til en rundkørsel, så tog jeg lige en omgang i den og kørte tilbage. efter et par timers kørsel melde sulten sig dog. Jeg fandt en lille landevejs cafe. de serverede en stor og en lille brunch, jeg valgte den lille. Jeg havde naturligvis forestillet mig noget med lidt æg, bacon, brød og måske lidt frugt, men nej, Skinke, hakkebøf med spejlæg, pølse, fritter og baked beanes.. Det smagte dog ok og mættede enormt. Nu er jeg så havnet på en campingplads uden bad (så er det jo ikke en skam at lugte lidt). Trods det manglende bad, gik jeg en tur til byens pub “the lamp”, der var der live musik. I morgen satser jeg på at komme til black mountains i Wales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *