Bjergene der blev til bakker

20190715_103549 20190715_113312

Jeg stod tidligt op, solen bagte på teltet fra  kl.06:00, så der var ulideligt varmt. På google maps, fandt jeg en Tesco. Den åbne desværre først kl.07:00. Morgenmaden bestod at en bolle med ost, en yogurt og en kande kaffe. Nu skulle black mountains besøges. Jeg havde googlet mig til at der skulle være et falke og ørne reservat, men som med nogle af de campingpladser jeg ville ind på, eksisterede det ikke længere. Jeg parkerede på en meget lille vej, udenfor et galleri, hvor jeg fik mig lidt vand, og tog et par billeder. inde fra galleriet kom der en ud og spurgte om jeg var faret vild. Det var jeg nu ikke, men hun kunne fortælle, at der lå en svæveflyveplads ikke langt derfra. Den valgte jeg at køre efter. Hvordan de havde fået de lange trailere med svævefly op til pladsen ved jeg ikke. Vejen derop var maks. 2m. bred og meget snoet, jeg mødte heldigvis ingen modkørende. Det var en fantastisk plads, med bakker, ikke bjerge, hele vejen rundt. Selv om det var mandag formiddag, var der fuld aktivitet. 3-4 fly var ved at blive samlet og nogle stod allerede klar til start. Jeg blev budt velkommen af en ældre herre, som spurgte om jeg ville op at flyve, eller bare var der for at se på løjerne. Da jeg spurgte hvordan flyvevejret var, der var ikke mange skyer, sagde han at det ikke var for godt lige nu, men at det ville blive bedre senere på dagen. Jeg blev hængende et par timer, medens jeg blev budt på både kaffe og the, jeg valgte kaffen, tepotten var fuldstændig sort inden i. De fly der blev trukket op, landede efter ca. 15 min. igen. jeg fik af vide, at man betalte for en tur, og at den maks. var på 30 min. men de kunne jo ikke garanterer noget. Man betalte for at blive trukket op. jeg spurgte ikke hvad det kostede. Efter nøje overvejelse valgte jeg at køre videre. Turen ned igen var den samme som op, stadig ingen modkørende. Da jeg kom til campingpladsen, blev kæden på kamelen strammet lidt. Jeg gik op i baren for at få en pint, men den var lukket pga. bryllup, PÅ EN MANDAG. Så nu bliver jeg nødt til at traske til byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *