Så fik kamelen ordnet tænder og div.

20190718_121645

Klokken 11:00 kom jeg som aftalt til værkstedet. Mekanikeren gik i gang med det samme og fortalte at der lå en lille cafe nede i et industrikvarter hvor jeg kunne sidde og vente. Der fik jeg lidt morgenmad. Efter maden gik jeg tilbage til værkstedet. Mekanikeren tog i mod mig med lidt bekymret mine, da han havde fået baghjulet af, kunne han se at bremseklodserne på bagbremsen var meget slidt. Han havde desværre helt ret. Der var ingen vej uden om, de skulle skiftes. Heldigvis var de på lager. Ved nærmere eftertanke, er det vel ikke så underligt at de er slidte. De har trods alt kørt mange km. på bjergveje. De forreste bremser fejlede ikke noget. Da han var færdig med arbejdet kørte han en lille tur, for at kontrollere at alt var i orden. Han var dog stadig ikke tilfreds, han syntes at koblingen gik lidt stramt. Frem med kabel sprayen, og så fik det hele lige en tur, og indrømmet koblingen gik nu meget lettere. Det hele tog ca. 1 1/2 time, jeg betalte dog kun for 1. 1800,- d.kr. alt incl. er vel ok.

20190718_134904På vejen tilbage, kørte jeg ud til Nash point igen, men denne gang gik jeg helt ud til fyret og tågehornet, hvilket horn, placeret på taget af et lille hus, og med to tragte som pegede ud mod vandet. Jeg ville nødig være i nærheden når det tuder. I morgen  køre jeg videre mod Dover. Vejret bliver sandsynligvis elendigt, så det bliver motorvej hele vejen. I aften pakker jeg så meget jeg kan, så jeg ikke skal ligge inde i teltet og pakke det hele i regnvejr i morgen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *