2 uger har jeg været af sted

Jeg har nu været af sted i 2 uger, og min tur til England er ved at være slut. På mandag tager jeg toget under kanalen til Frankrig. Det var enligt meningen af jeg ville tage færgen, men på en rasteplads fik jeg en snak med en anden motorcyklist, der ligesom mig ventede på at en kraftig regnbyge skulle passerer. Han var på vej til Belgien, og fortalte at det var møg besværligt, både i Dover og i Calais. Samtidig var toget ikke væsentlig dyrere, og man sparede næsten 2 timer. Så i morgen booker jeg en billet til toget. Turen her i England og Wales, har været med meget blandet vejr. det har dog været det hele værd. Jeg har mødt, og talt med en masse søde mennesker. nogle vil gå i glemmebogen, medens andre vil blive husket. Lige nu sidder jeg og ser ud over white Cliffs of Dover, medens 2 spitfire flyver formations over kanalen. Det har de gjort hele dagen, der er et stort airshow i gang. Da jeg havde fået pakket alt ud, og havde fået vasket lugten af våd hund af, gik jeg en tur ind til Folkestone. der fik jeg en velfortjent pilsner, medens jeg kikkede på livet i havnen. Jeg er desværre koblet op på et meget langsomt netværk. Så ingen billeder i dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *