Franskmændene bor smukt

20190726_16111720190726_10494220190726_132918

Regnen har silet ned hele natten. Ved 10:00 tiden stoppede den, jeg pakkede regntøj i rygsækken, og gik ned mod byen, Villerville for at hæve penge og få mig noget morgenmad. Jeg gik godt nok til byen, og fik også hævet penge, men det var ikke muligt at få noget at spise. En venlig tjener på en restaurant, som først åbne kl 14:00, fortalte mig at jeg nok blev nødt til at gå til Trouville, 5 km. derfra. Der var der masser af cafeer og små restauranter. Hvad betyder 5 km. når man har god tid, og det var stadig tørvejr (næsten). På vejen passerede jeg campingpladsen, så jeg tog lige en kop kaffe at gå videre på. Jeg blev noget overrasket over byen. Den var fuld af liv. Jeg fandt en lille cafe, men nu var det pludselig frokost og ikke morgenmad jeg skulle have. Jeg fik serveret en lækker pandekage med smeltet ost, skinke og æg samt et glas øl. Tjeneren på caféen talte udmærket engelsk. På vejen tilbage til pladsen, begyndte det at regne igen, så på med regnfrakken og op ad bakken. jeg havde ikke lagt mærke til at hele turen ind til byen, var ned ad bakke. hjemme i teltet kl.15:30 fik jeg lige en morfar. Jeg vil næsten tilgive Franskmændene for deres manglende engelsk kundskaber, når jeg går rundt i deres smukke natur og byer. i morgen lover de en del regn, så det bliver en sovedag. Søndag fortsætter jeg sydpå, med et kort stop ved Omaha beach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *