Nu er jeg i Bordeaux

20190731_09521620190731_10414620190731_184653

Når jeg har været 2-3 dage på den samme campingplads, er der altid kaos når tingene skal pakkes. Jeg pakker mere ud hvis jeg skal være der længe, så det ender altid med at jeg er nødt til at pakke hele skidtet forfra. I morgen stod jeg op kl 08:30, hvilket nok var en time for sent, når jeg har planlagt at køre 400 km. turen til Bordeaux foregik i perfekt vejr. 22 gr. med drivende skyer og ingen vind. Jeg køre normalt ca. 150 km. mellem pauserne, for ikke at miste koncentrationen. De sidste 100 km. blev dog delt i 2, da jeg begyndte at blive lidt træt i r….. De første mange km. var præget af ny høstede kornmarker. Efterhånden som jeg kom sydpå blev det til majsmarker. Først da jeg var næsten fremme, begynde vinmarkerne at dukke op.
Jeg har desværre været ude for et mindre uheld. Campister kender problemet med disse røde plastik pløkker, som knækker når man prøver at slå dem i den hårde jord. Sådan en fik jeg flået min ene storetå op af, da jeg var oppe i nat, det skal gamle mænd jo. Det er et ret dybt kødsår, under tåen, kunne jeg konstaterer her til morgen. jeg har gjort hvad jeg kunne for at rense det, med det førstehjælpsudstyr jeg har med. En hel dag begravet i et par mc støvler, har desværre ikke gjort det bedre, men der er ikke betændelse i, det gør bare forbandet ondt at gå.
Jeg er nu på en campingplads, hvor de som på den tidligere, har hvad jeg skal bruge. Her bliver jeg til på fredag, hvor jeg køre mod San Sebastian. Hvis tåen er ok vil jeg prøve at finde afslutningen på Caminoen, og gå lidt på den.
Mit nye bagdæk har gjort underværker for kamelen, det er tydeligt at mærke at det gamle var blevet “toppet” i mønsteret af at køre med for lidt luft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *