20190803_093220

Nu er jeg kommet til Spanien. jeg er ca. 100 km. øst for Bilbao. De sidste par dage har været præget af sol og varme, let regn og en enkelt meget kraftig tordenbyge. Jeg er landet på en meget hyggelig campingplads, hvor der også er et hotel. Der er kun 1 km. til byen; så i dag skal der handles. Jeg skal have rensebenzin til mit koge apparat og lidt mad til de næste par dage. Turen hertil foregik i 28 gr. Jeg startede med at køre ad de små veje, indtil det blev for varmt. På motorvejen er det lidt nemmere at blive kølet ned, også for kamelen, Da jeg ankom i går, blev jeg mødt af en ældre fransk herre, som fortalte at han havde været på tur i Danmark i en gammel 2CV. Den var gået i stykker i Helsingør, men han syntes at danskerne var meget hjælpsomme, og de fik den hurtigt ud at køre igen. Han var 72 år og havde ikke telt eller noget som helst med. Han boede i sin personbil. Nu har jeg lige siddet på hotellets terrasse, og spist morgenmad. Jeg har fundet ud af at min telefon ikke nødvendigvis finder det bedste mobilnet, så efter et par forsøg med nogle forskellige, fandt jeg et med 4G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *