Fantastisk dag i Hondarribia

20190803_115443 20190803_115203

I dag var dagen hvor der skulle kikkes på by, og handles. Da jeg kom ud fra campingpladsen, var der politi alle vegne, først troede jeg der var sket noget alvorligt. Det var der sådan set også, cykelløb er en alvorlig ting i Spanien. Nede ved byen havde de spærret en rundkørsel af, men folk stoppede bare deres biler, og gik ud og heppede. Jeg startede med at gå ned til middelalderbyen, gennem en byport selvfølgelig. Det er en by med smalle gader og små torve, hvor der kunne købes alt muligt. Bare ikke benzin til min brænder. Jeg var inde i noget der lignede en farvehandel, ekspedienten vidste godt hvad det var da jeg viste hende det på google translate, men hun havde ikke. Med hjælp af samme google translate, forklarede hun mig at jeg skulle i et byggemarked. Hun viste mig også hvor det lå, men fortalte samtidig at der var lukket til på mandag. Nå pyt, I morgen havde jeg alligevel tænkt mig at køre op i de bagved liggende bjerge, så det bliver kun 1 dag længere jeg skal blive her. Jeg køre videre på tirsdag. Jeg benyttede lejligheden til at gå rundt i byen, der var sommer market. Hele hovedgaden var fyldt med mennesker og boder, hvor de solgte alt fra legetøj til frugt og grønt. Ved 2 tiden, var det blevet så varmt at det var tid til en øl i skyggen inden jeg gik tilbage til mit kludehus. resten af eftermiddagen gik med at lytte til lydbog, Under bjælken, om kronprinsens liv fra 1968 og til nu.

En tanke om "Fantastisk dag i Hondarribia"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *