Ny fantastisk dag

20190806_12441220190806_162339 20190806_174800

Jeg forlod campingpladsen kl. 10:00. Jeg havde en tur på små 400 km. til Valladolid. De første 200 km. gik gennem et utrolig smukt landskab. Vejen snoede sig mellem bjerge og gennem tunneller. Jeg har prøvet at fotograferer det, men der er ikke noget fotografi, som kan gengive det. Resten af turen, var der stort set ikke et sving, jeg kørte på et fladt plateau, i 700-800 m. højde. Det bestod næsten udelukkende af ny høstede kornmarker. Det eneste der var at se på, var en hel del ørne som svævede over de høstede marker, sikkert for at finde de smådyr som ikke længere kunne gemme sig i kornet. Jeg så desværre ikke nogle af dem dykke efter bytte. Ca. kl. 16:00 kørte jeg ind på campingpladsen i Tordesillas. Den ligger 1 km. uden for byen. Byen stammer helt tilbage fra romernes tid, og en stor den af byen er fra den gang. Campingpladsen er rigtig fin, fine bade og toilet forhold. På grund af klimaet her, er der ikke meget græs på pladsen. Det er jord det hele, og den er stenhård. Restauranten har et menukort som virkelig siger spar 2, så der sidder jeg i dette øjeblik og skriver, medens jeg venter på kaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *