Portugal er nået

Turen hertil startede, som turen til Tordesilla sluttede, lige landevej med ørne hængende over.
Vejret var fint til mc kørsel, 22 gr. og overskyet. Da jeg nærmede mig den Portugisiske grænse ændrede landskabet sig, vejen snoede sig gennem bjergene. På min GPS er der en funktion, som kan vise højden over havet, både den aktuelle og en kurve med højdeprofilen længere fremme på ruten. Denne kurve viste et top på 1000 m. som jeg skulle over. Det blev jeg desværre snydt for, de havde lavet en tunnel gennem bjerget. Det højeste punkt endte med at blive 850 m. De sidste 100 km. foregik i regnvejr.

Jeg ligger nu på en campingplads 10 km. syd for Porto centrum. Da jeg ankom lignede det en luksus plads, receptionen er utrolig flot. Det har dog vist sig at det er det eneste flotte på pladsen. Det hvor jeg ligger, ligner det en guldgraver landsby fra Alaska. Der er dog pænt og rent på de meget gamle og meget slidte sanitets bygninger. I dag lover de regnvejr, lige nu er det dog fint. Solen skinner mellem skyerne, godt fordi jeg er lidt nede på strøm, så begge solceller er i brug. I morgen skal der vaskes og derefter tagen jeg bussen ind til Porto, den holder lige uden for døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *