Tilbage i Spanien

Dagen i går brugte jeg til at få mit nyvaskede tøj helt tørt, og få pakket om. Jeg gik en tur ned til byen, for at handle det allermest nødvendige, vand, shampoo og småkager til kaffen. Her til morgen pakkede jeg så sammen, medens jeg svedte som et svin. Da jeg var færdig og stod og pustede ud, kom mine franske naboer hen og tilbød mig en kop kaffe, med friske jordbær. Det var svært at sige nej til, selv om jeg egentlig gerne ville af sted. Vi sad og sludrede, med hjælp fra google, en halv times tid. De ønskede mig god tur, og jeg det samme til dem. lige inden jeg passerede den Spanske grænse, var der en meget dyb kløft, og lige før den en rasteplads. Jeg har igen prøvet at fange det smukke landskab på billed, jeg syntes ikke rigtig det er lykkedes. Jeg er tilbage i Tordesillas, på den samme campingplads. jeg ledte forgæves efter en campingplads i nærheden af Zamora. Det var jeg ikke den eneste der havde gjort. Efter jeg havde slået telt op, kom der en spanier, som havde forsøgt det samme. Det var aldrig sket i Frankrig sagde han, han elskede at camperer i Frankrig.
I morgen køre jeg videre mod Zaragossa, så må jeg se om der er en campingplads der. Derefter er planen at køre over Andorra til Frankrig. længere går planerne ikke for nuværende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *