Varm men dejlig dag

Varm dag

I dag har den stået på maks. afslapning. I morges, inden det blev for varmt, gik jeg ned til et meget stort supermarked i byen. Jeg ville gøre et sidste forsøg på at finde rensebenzin. Det lykkedes ikke, men det er jo den store fordel med multifuel brænderen, den kan virke med stort set alle brændbare væsker. I Spanien griller man også, så derfor har de selvfølgelig tændvæske. Det er lige så godt som benzinen, men sviner dysen hurtigere til. Det giver mig lidt ekstra “arbejde”. Efter indkøbene, var det tid til lidt morgenmad, som jeg fik på en cafe, lige over for supermarkedet. Nu var klokken blevet tæt på middag og solen begyndte at varme voldsomt, men i skyggen var det stadig til at holde ud, men bare en timer senere var det 37gr. i skyggen under mit solsejl. Alt aktivitet på pladsen ophørte, undtaget i poolen og i baren. Jeg sad i baren og nød et glas iskoldt øl, medens jeg nød at høre alle de skrigende unger i poolen
( måske savner jeg børnebørnene ) Selvfølgelig gør jeg det.
Ved 20:00 tiden vågnede campingpladsen pludselig op igen. Nogle kom hjem fra ture og andre kravlede ud fra deres solsejl rundt omkring. Nu var det spisetid. Jeg har altid været meget forsigtig med at spise friske grønsager i syd og øst Europa, pga. vandets svingende kvalitet. I dag gjorde jeg en undtagelse, en lækker salat med valnødder, rosiner, salat, babyspinat og gedeost, det hele overhældt med balsamico dressing, mums. Nu håber jeg maven klare det.
I morgen køre jeg til Andorra. jeg glæder mig til den friske kølige bjergluft. Derfra er alt igen åben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *