Alt det rejsen drejer sig om

Jeg er kommet til en campingplads, som ligger inde midt i bjergene lidt nordvest for Torino. Turen hertil startede lidt kedeligt med fugtig varme, og meget motorvej. Da jeg drejede fra motorvejen, og begyndte at køre ind i bjergene blev turen straks meget smukkere. Jeg slap stort set for regnen på vejen, men da jeg havde slået teltet næsten op, kom der lige en kraftig byge. Så var det bare med at få smidt tingene ind i det halvt opslåede telt, og selv følge efter.
I morgen og på søndag skal der være noget de kalder “Bob car race” Det handler om at køre ned af bjergvejen, i nogle specielle sæbekassebiler, noget ala bobslæde. Hastighederne nærmer sig 100 km. i timen. Jeg havde egentlig kun tænkt mig at være her til søndag, men nu bliver jeg og ser dette lidt specielle race.
Da jeg ankom bestilte jeg bord til noget aftensmad. Jeg kunne ikke selv bestemme hvornår det skulle være, kl. 19:30 var det eneste tidspunkt. Jeg tænkte at det sikkert var fordi der var mange af de udenlandske racerkørere som også skulle spise. Det var det nu ikke, det var fordi at på det tidspunkt, skulle familien selv spise. Da jeg kom ind i restauranten, var der dækket et bord til mig, og der stod allerede en forret på bordet bestående af spegepølse, skinke og gedeost. Jeg bestilte et glas rødvin og noget vand. Næste ret var hjemmelavet spagetti, som bedstemoderen selv havde lavet. Da det var spist var jeg faktisk mæt, men jeg kunne godt se at der var en tallerken mere. Efter lidt tid kom der så en winersnitchel med ostestuvet spinat. Denne dag vil absolut være en af dem jeg vil huske. Da jeg havde betalt, bestilte jeg straks bord til i morgen, der skal jeg have bedstefars pizza.
For første gang i meget lang tid er det koldt, så jeg glæder mig til igen at kunne bruge soveposen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *