Ude af Frankrig, inde i Italien

Turen gennem Gorge de Verdon blev en stor oplevelse, trods en del trafik. Hver gang der var optræk til kø, kørte jeg ind til siden og gav dem et forspring, hvis der ikke var mulighed for at overhale. At tage billeder af den storslåede natur er bare ikke muligt, så det droppede jeg hurtigt. Da jeg efter nogle timers kørsel i bjergene kom ned i hav niveau, skulle jeg til at beslutte hvor turen skulle ende. Jeg havde først planlagt at køre til Nice. På en kaffebar, hvor jeg fik min eftermiddagskaffe, Spurgte manden i baren hvor jeg skulle hen. Jeg fortalte ham at planen var at køre til Nice. Lad være med det sagde han. Kør til Italien i stedet, der er priserne kun det halve. Så ja hvorfor ikke, der var jo ikke noget specielt jeg skulle se i Nice. Så nu er jeg i Italien. Nu er mulighederne uanede, jeg kan køre mod syd, til Pisa, mod nordøst til Comosøen eller mod øst til Milano. Det må de næste dage vise.
I St. Croix du Verdon, talte jeg med at hollandsk par, som var kommet på den campingplads fast i
16 år, 6 uger hver sommer. De brugte så en af de 6 uger, til at holde en ferie i ferien et andet sted i Frankrig, men lod campingvognen stå på pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *